Obitelkjski_seminar.jpg

Obiteljski seminar 4.-5. kolovoz 2019.

Još jedan obiteljski seminar je iza nas. Predavanja koja je držao Mladen Aradski namijenjena bračnim parovima temeljila su se na biblijskoj formuli za sretan brak iz poslanice Efežanima 5:33 s praktičnim savjetima kako izaći iz začaranog kruga nerazumijevanja u kojem ženi nedostaje ljubavi, a mužu poštovanja. Za djecu je bio pripremljen poseban program, a svi smo uživali i u zajedničkom druženju u prirodi.

  • Pregleda: 157
l1.jpg

Održan seminar Biblijske škole Svjetionik

U Lipiku je održan seminar Biblijske škole Svjetionik. Predavač David Zic iz SAD-a govorio je o temi "Opravdanje vjerom" slikovito prikazujući kako Kristova pravednost pažnju čovjeka odvaja od njega samog i usmjerava ju na Isusa, jedinu nadu za spasenje.

Nastavi čitati

  • Pregleda: 272
s18.jpg

Ljetnji duhovni sabor - Lipik

Od 3. do 5. kolovoza 2018. g. održao se ljetni duhovni sabor u Lipiku. Tema sabora bila je prema stihu iz Rimljanima poslanice 12:2 „Ne izjednačujte se s ovim svijetom nego se preobrazujte obnovom svoga uma da uzmognete rasuđivati, što je to dobra i ugodna i savršena volja Božja.“

Nastavi čitati

  • Pregleda: 475
IMG_6046.jpg

Seminar Biblijske škole Svjetionik

Nakon pauze od godinu dana, Biblijska škola Svjetionik nastavila je ciklus seminara, tečaja „Temeljna načela zdravlja“. Ovog je ljeta, u Lipiku, od 23. do 25. srpnja 2018. održan treći seminar pod naslovom „Pravilna prehrana“. Predavač je bio Daniel Poropat, nutricionist, a cilj seminara je bio da se polaznici pouče osnovnim nutricionističkim znanjima.

Nastavi čitati

  • Pregleda: 335
IMG_4513a.jpg

Međunarodni seminar za mlade u Italiji

Grupa mladih iz Hrvatske, 3. je srpnja 2018.g. krenula u sjevernu Italiju, Dolomitske Alpe, gdje se održao međunarodni seminar za mlade pod geslom „Mi imamo san“. Nakon višesatnog putovanja stigli smo na odredište koje je okruženo prelijepom prirodom, visokim Alpama, borovom šumom te mnogobrojnim rijekama.

Nastavi čitati

  • Pregleda: 315