SJ LifeMag - шаблон joomla Новости

YouTube light color icon  ins

Zdravstveno predavanje 27. i 28. svibnja 2011 u Puli

     Zahvaljujući velikom interesu i odazivu s prethodnih zdravstvenih predavanja organizirali smo još jedna koja su se isto tako pokazala lijepim odazivom.


     Radijska reklama, dijeljenje pozivnica, plakati, web stranica te osobni poziv, sve je to doprinijelo dolasku novih posjetitelja i posjetitelja s prethodnih predavanja. Ovaj put predavanja su se održala na Sveučilištu Jurja Dobrile u svečanoj dvorani „Tone Peruško“ u Puli, 27. i 28. svibnja 2011. godine. Teme koje su održane vrlo su korisne i interesantne što pokazuje zanimanje za različita pitanja koja su postavljali posjetitelji dr. Draganu Ivanovu. Ugodna i topla atmosfera osjetila se i ovaj put uz glazbene točke koje su podigle cjelokupna predavanja uz instumentalne izvedbe na klaviru, flauti, gitari te pjesmi s duhovnom porukom. Zapravo sva predavanja nam govore o duhovnoj poruci, jer glavni cilj je prenijeti poruku iz Biblije što je to Ivanov vrlo lijepo spojio kroz savjete kako održati zdravlje. Ovaj puta naglasak je bio više na duhovnom zdravlju kroz teme „Emocije i zdravlje“ i „Kako prevladati tugu“ - problem današnjice sve više i kod mlađe populacije.
     Svi težimo kvalitetnijem životu, boljim ljudskim odnosima, dobrom zdravlju a to i želi Stvoritelj kako bismo bili na dobrobit našim bližnjima.
     Užurban život, stres, neumjerenost u svemu, štetne navike i još puno toga što ugrožava naše zdravlje treba izbjeći ili u potpunosti ukloniti. Osnovni Biblijski savjet je da se vratimo prvobitnoj prehrani, prirodi koju je Bog stvorio, smirenom životu, u sklad s našim bližnjima te vratiti mir u Bogu.
     Zahvalni smo Bogu za realizaciju ovih predavanja, svima koji su na bilo koji način surađivali kako bi se ovo sve uspješno završilo. Ovo nije ograničeno vremenom ili onima koji su možda predavanja propustili jer svako predavanje je snimljeno u video formatu koje možete naručiti i pogledati. Kontakte koje su posjetitelji ostavljali govore o tome da predavanja takve vrste vrijedi poslušati. Vjerujemo da ćemo uskoro ponovno održati seriju predavanja koja će pomoći svima održati zdravlje i približiti nas Bogu koji nas je stvorio.

Daniel Poropat

Adresa

Reformni pokret
adventista sedmog dana

Ribnička 12
10110 Zagreb
Gdje smo: KARTA

Bogoslužja

Subotom
09:30 - 10:30 subotnja škola
11:00 - 12:00 propovijed

Radno vrijeme ureda
ponedjeljak - četvrtak
11:00 - 15:00
Informacije:
01 3634 067 / 099 5115 225

Kontakt

ZAGREB - centrala
Ribnička 12
tel. 01/3634 067
info@rpasd.hr
OIB: 12980410812